Historie

Vores historie


Vi er to personer, Inge Lise Schou og Carlo Lund, som står bag GetSpirits Distillery Aps. Vi er virksomhedens rengøringskone, kontorassistent, lagermedarbejder, salgschef, sekretær, indkøbsafdeling, direktør, masterdistiller, masterblender og alt det andet som hører til i en virksomhed..... puhh, nå jo, vi er også hinandens ægtefælle.

..... STORMEN BODIL VAR SKYLD I MEGET .....


Ideen til GetSpirits Distillery hænger uløseligt sammen med stormen Bodil i december 2013. Vi var netop flyttet i nyt hus og havde endnu ikke fået solgt vores gamle hus.

”Bodils” hærgen gjorde at vores gamle bolig i en periode blev lejet ud til en lille familie fra Jyllinge, der grundet stormen var blevet husvilde. Det viste sig at de var indehavere af en Skjold Burne butik og på denne måde blev vi introduceret til rommens spændende verden.

Da Carlo altid har været iværksætter og i 2015 ledte efter nye projekter, faldt valget på rommen, vi kunne se at interessen for rom var stærkt stigende og havde også troen på at vi kunne arbejde sammen som kollegaer.

I starten af 2016 begyndte hele planlægningen af vores kommende virksomhed så; vi skulle finde et egnet lokale, leverandør af anlægget, sætte os ind i alle reglerne for den slags virksomhed og meget mere. I slutningen af april 2016 kørte vi så til Oberkirch i Sydtyskland og bestilte vores anlæg der ankom i juni år 2017. Vi havde op til da brugt al vores tid på at istandsætte vores lokaler og syntes resultatet er blevet rigtig godt.

Vores produkter spænder bredt, der er noget for enhver smag; både til personen der har en sød tand men også noget til ham eller hende der kan li` det mere kantede.

Oplevelsesmæssigt tilbyder vi smagninger og et andet spændende koncept er vores Rom-skole hvor man kan komme og opleve hele destilleringsprocessen og tappe sin egen frisklavede hvide rom. Billetter til disse arrangementer kan du finde i vores shop som du finder i menulinien.

Vi kan også kontaktes på ils@getspirits.dk eller telefon (+45) 30277905 for private arrangementer.


Carlo og Inge Lise

Tlf: (+45) 30 27 79 05

Adresse: Ringstedvej 73, 4000 Roskilde

Copyright 2019 GetSpirits Distillery